Над 250 вендинг машини в цяла България!


coffee,coffee machines,vending,vending machine,vending machines,SiVendingSpot,si vending spot,капучино,кафе,какао,кафе автомат,кафе автомати,кафе машина,кафе машини,кафеавтомат,кафеавтомати,кафемашина,кафемашини,кафето,консумативи за вендинг автомати,вендинг,вендинг автомати,вендинг консумативи,вендинг машини,вендинг машини бургас,вендинг машини варна,вендинг машини пловдив,вендинг машини под наем,вендинг машини софия,вендинг машините на Si Vending Spot,вендинг разплащателни системи,вендинг резервни части,вендинг фискални устройства,вендинг обслужване,хигиенно обслужване,техническо обслужване

Si Vending Spot предлага на своите партньори три вида обслужване, които гарантират максимална удовлетвореност:

  • Пълно вендинг обслужване – пълна поддръжка, зареждане и почистване
  • Хигиенно вендинг обслужваневендинг машините са винаги проверени и цялостно почистени
  • Техническо вендинг обслужване – непрестанна техническа поддръжка. Едно обаждане и екипът ни ще отстрани бързо всеки възникнал проблем.

Над 250 вендинг машини в цяла България. Повече от 10 години политиката на Si Vending Spot не се е променила. Тя е изцяло съобразена с грижата към околната среда. Непрестанно се увеличава избора и на екологични продукти. В подкрепа към обществото, компанията осъществява различни обществени дейности, инициативи и каузи.

Si Vending Spot е повече от собственик на вендинг машини. Фирмата е партньор на малкия, средния и голям бизнес в България и осигурява качествени храни и напитки на своите клиенти. Внедряването на машината, дизайнът на вендинг автомата, трите вида обслужване и грижата към околната среда са сред основните и комплексни процеси, които компанията активно управлява, за да гарантира ненадминато качество.

Si Vending Spot е лидер в предлагането на вендинг машини. Персонализирането на всяка една от тях е от съществено значение за всеки бизнес. Експертите на компанията създават перфектното място за почивка от натоварващото ежедневие. Всички естетически елементи и вътрешната структурна организация на цялостната зона са изцяло съобразени с вашите изисквания.

Ето как Si Vending Spot успява да персонализира всеки вендинг автомат:

  • Екип от професионалисти създават проект на дизайна, отговарящ на всякакви бизнес изисквания
  • изграждат се естетическите елементи и вътрешната организация на цялостната зона
  • след одобрение от страна на бизнес партньора, Si Vending Spot бързо реализира проекта