ЗА НАС



КОМПАНИЯТА

С над 10 години опит Si Vending Spot е една от водещите фирми, предлагащи вендинг машини. Ние сме на пазара с над 250 вендинг машини, обслужващи над 1 милион клиенти годишно в офиси, в малки, средни и големи предприятия, училища, институции и публични места. Нашата компания разполага с над 20 обучени професионалисти – зареждачи на продукти, техници, търговски представители и офис сътрудници, използващи повече от 15 превозни средства.

ОТ САМОТО НАЧАЛО…

ние търсим нови предизвикателства и постоянно си поставяме нови цели за постигане, които преследваме с логика, умения, креативност и професионализъм. Смятаме, че това е ключът за устойчивото развитие на фирмата. Ден след ден Si Vending Spot работи със силно желание за растеж и надграждане на постигнатото – философия, която направлява всеки наш избор. Искаме да откриваме нови хоризонти, да обогатяваме опита си и да продължим да се развиваме, за да отговорим на непрестанно повишаващите се изисквания на партньорите, с които работим. Това са нашите принципи и те имат за цел да предвидят нуждите на клиента с персонализирани решения, иновативни технологии и все по-комплексни услуги. Посрещаме новите бъдещи предизвикателства със страст, доверие и ангажираност, готови да прегърнем възможностите, които ни дава този бързо променящ се свят.

vending_w_logo

ПОДДРЪЖКА И ОБСЛУЖВАНЕ


ПОДДРЪЖКА

Ние винаги сме на разположение за нашите клиенти. Качеството на обслужването се състои в точно и своевременно презареждане на машините, бързото разрешаване на технически проблеми и готовността да отговорим на Вашите специфични нужди. Фокусирали сме се към поддръжка и почистване на вендинг машините със собствена система за управление. Това е същото, като да отидеш до магазин за кафе – думите „къде“, „как“ и „колко“ правят разликата между
кафе и отлично еспресо.

Si-Spot_portofio_hi-res_Page_10

ОБСЛУЖВАНЕ

Предпочитаме да мислим за себе си не само като собственици на вендинг машини, но и като партньори, които обслужват вашето работно място, за да ви осигурят качество по време на работа всеки ден. Това е възможно, защото ние управляваме обучението във всеки детайл на нашите консултанти, служителите за зареждане на машините, работниците по техническата поддръжка и персоналът, който обслужва клиентите. Защото ние внимателно избираме всички наши партньори – производителите на вендинг машини, производителите на кафе и марки храни. Стремим се да удовлетворим напълно клиента, без да правим компромиси.

Si-Spot_portofio_hi-res_Page_13

ОБСЛУЖВАНЕ

ДИЗАЙН

Хората движещи дизайна на проектите могат да отговорят на широк обхват от бизнес изисквания. Техният опит, съчетан с постоянното желание за намиране на иновативни решения, ни дава възможност да създадем перфектното място, където да се насладите на почивката си.

Si-Spot_portofio_hi-res_Page_10

ОБСЛУЖВАНЕ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Всеки проект може да бъде персонализиран да отговаря на Вашите изисквания. Това включва естетически елементи, както и вътрешната структурна организация на цялостната зона.

Si-Spot_portofio_hi-res_Page_11

ОБСЛУЖВАНЕ

ОДОБРЕНИЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

Преди самото изграждане, ние внимателно проучваме обекта, за да представим на клиента по най-добрия начин бъдещия изглед на зоната. След като проектът бъде одобрен, започва неговото реализиране, което се извършва от професионални екипи по точен и бърз начин.

Si-Spot_portofio_hi-res_Page_14