Различните вендинг машини


обслужването на вендинг машината,поддръжка,зареждане,почистване,хигиенно обслужване,вендинг машините на Si Vending Spot

Различните вендинг машини

Нямате в близост до работното си място магазин за захарни изделия? Машината за кафе в офиса за пореден път е повредена или не можете да се доредите до нея от колеги? Да, сутрин е трудно да започнеш работния ден, ако не си пил кафе. Но защо да чакаш колегите и да губиш време пред кафе машината?

Si Vending Spot е тук – за теб!

Si Vending Spot e сред водещите фирми в България, които предлагат вендинг машини. Дългогодишния опит на компанията (над 10 години) я превърна в доказан партньор на малки, средни и големи предприятия, училища, институции и др. Екипът на фирмата е изграден от професионалисти – млади и амбициозни хора, които с всеки изминал ден развиват своите умения и компетенции като регионални и търговски представители, офис сътрудници, техници и членове на мобилни групи.

Любимите ви напитки са на едно място

С вендинг машините на Si Vending Spot вашите любими топли и студени напитки са на една ръка разстояние от вас. Иновативните технологии, уникалните по рода си машини и подбраните и свежи продукти в тях гарантират неповторимо качество.

Искам тази машина

При нас ще намерите вендинг машината за вас. Тази, която отговаря изцяло на вашите желания и изисквания. Нашите консултанти с удоволствие ще отговорят на всички ваши въпроси. Ние ще се погрижим за всичко останало – от изграждането на вендинга до неговото обслужването.

С грижа за клиента

Вие избрахте нас. Благодарим! Време е да обърнем персонално внимание на вас, вашите нужди и изисквания. Ние ще се заемем с проучването на обекта и ще ви предоставим перфектния бъдещ изглед на зоната. След одобрение на проекта продължаваме с негово реализиране – бързо, точно и лесно, благодарение на нашия екип от професионалисти. Те се грижат както за външната естетика, така и за вътрешната структура на цялата зона.

Многото допълнителни услуги

Това са услугите, които са свързани с обслужването на вендинг машината. Цялостна поддръжка, зареждане, почистване, хигиенно обслужване и др. В случай че машината се повреди, ние за пореден път ще докажем нашия професионализъм. Нужно е само да ни се обадите и веднага ще изпратим екип, който за отрицателно време ще пристигне на мястото и ще отстрани проблема.