Светът обича да пие кафе


coffee,coffee machines,капучино,кафе,кафе автомат,кафе автомати,кафе машина,кафе машини,еспресо,лате,late,вендинг,вендинг автомати,вендинг консумативи,вендинг машини,вендинг машини бургас,вендинг машини варна,вендинг машини под наем,вендинг машини софия,вендинг машините на Si Vending Spot,вендинг разплащателни системи,вендинг резервни части,вендинг фискални устройства,SiVendingSpot

Факт! Светът обича да пие кафе. Всеки ден над 25 милиарда чаши кафе се изпиват по цял свят. Късо, дълго, горчиво, със захар, без захар, със суха или течна сметана, без сметана, с мляко. Изборът е огромен. След като вече сте го направили и сте избрали перфектната за вас комбинация е важно да обърнете внимание и на начина на консумиране.
Известен и доказан факт е, че кафето е силен диуретик и спомага за отделяне на течности от тялото. Самото прочистване на организма е здравословен навик, но ако не се компенсира с набавянето на нови течности може сериозно да ни навреди. В горещите месеци нуждата от вода е още по-висока.
Затова, без значение как сте предпочели да пиете топлата кофеинова напитка, винаги я консумирайте с чаша вода. Вода! А не пълен с консерванти сок или газирана напитка, студен чай и т.н.. Кафето и водата са най-правилната и добра комбинация за организма.